Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förblindande rädsla

låt aldrig demonerna ta över o skapa rädsla/
förstå vad du behöver sakna känslan/
ridån flyger upp synlig o naket/
Kejsaren har inga kläder, ser insyn på saker/

I regn o storm o alla väder röker bong vill finna glädjen/
kasta boll igenom nätet fucka troll strypa jäveln/
ni fattar noll om den här världen låter rädslan styra/
Total kontroll nä inte längre det var sista pjäsen/

dom vill ha dej rädd, effektivt för hjärntvättsfabriken/
vandrat över 20lik så kan va trött o sliten/
saknar dom så sjukt ja dom i efterlivet/
Zions portar står öppna för kärlek utan tiden/

allt är energier så känn dej inte rädd/
inge spel för gallerian vänd om gå hem/
var en del av allt det fina inga rädslor fås sen/
låt din fina kille fria ge han läxorna sen/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-27 09:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lyrisk rap?! Gillar vad du skriver.
2022-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl