Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Första gången jag experimenterar och leker med radbrytningar , tomrum. En dikt om hopplösa relationer.


en himmel eller hem

en bortsprungen
kattunge som intalat sig
själv
att din trappuppgång är hennes
hem… I periferin, en blå

lärka sjöng förbi.
Landade på en mossig ek. Ville
bli mosad…. …eller
bli krammad. Ville
bli älskad. Ville
byta himlen mot ett
hem. Varför

sjunger lärkor för mossiga träd? Varför
ekade hennes sång i din trappuppgång? Varför
trivdes kattungen mot kall sten? Varför
väntar jag vid låsta hem?




Fri vers (Fri form) av Lilla Myran
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-27 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Myran