Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om han en dag låter mig vara

Jag vill damma bort mörkret i hans sovrum
iklädd ett nattlinne
av dunfjädrar. En
välkomnad paus som singlar ner
och landar
vid hans kind.

Jag är
bara en av många från hans kudde
men jag vill vara
den som smeker honom till ro.

Jag vill vara
i och under och med
hans vingar. Ett dyrbart
tillskott som hjälper honom
flyga. Från höjderna han når vill jag se

hans drömmar. Jag vill vara

pennan han skriver med. Jag vill vara

dekorationen i hans hatt om han en dag

låter mig vara. Ja, den dan

väljer jag att vara
hans älskade lilla fjäder.




Fri vers (Fri form) av Lilla Myran
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-29 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Myran