Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gen.35.1, Exo.9:13, Lev.26:16, Jos.2:9, Job.6:4,31:23,Jes.10:33, 2Kor.5:11.


Herrens terror


Genom Herrens skräck
och kraften i Hans ofattbara makt
kommer de utvalda och älskade
att känna Hans ljus fullhet.

Fruktan kommer att gripa deras fiender
där de står förundrade långt borta.
De ställs in under bävande darrningar
och ångrar hur de hånat Guds folk.

Således är Sion en fristad
där de onda inte kan passera
och varhelst de Heliga nu samlas
kommer det att finnas glädjesånger...för alltid.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-29 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen