Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De kan ej vara Vänner

För varje dag jag känner

hur mörkret sakta flyr.

Ljus var lögn förbränner

tills sanning åter gryr.

De kan ej vara vänner,

ty mörkret alltid skyr,

det ljus det ej erkänner.

Att klarhet rår och styr.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-29 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP