Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGTAN BYGGER INGET BO


Utan mörker, inget ljus.

Man ser ingenting.

Utan oljud, eller brus...

blir allt tyst omkring.

Utan tvivel, finns ej tro.

Hopp om någonting.

Längtan bygger inte bo.

Aldrig någonsin!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-03-29 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP