Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSOMMARDRÖM

 

 

 

du står vid en försommar – kanske är det en avsats

ovanför svävar din kropp – kanske är det en fråga

men du kastar dig inte ut – kanske är det en dröm



 




Fri vers av till E
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-08 11:38



Bookmark and Share


  Anya VIP
En suggestiv ton som tilltalar.
2022-04-22

  Emanuel Sigridsson VIP
Jag tycker om texter som har bestigit det meditativa berget Tao. Detta är ord att meditera över. Textens "kartologi", kan ritas om vartefter. Jag skulle börja meditationen med att läsa så här: 1 till 9, 3 till 2, 5 till 4.
2022-04-08
  > Nästa text
< Föregående

till E
till E