Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen sömn

Jag svär det blir så svart här
när ljuset inte skär igenom mina ögon
så vet jag inte vet vem jag är
Bara ensamheten på insidan av ögonlocken
och krocken med den mörka verkligheten
Vem vet vad som händer sen för det blir lika mörkt om och om igen
Jag har testat att sova i alla mina rum men det är ingen här
bara mörker och en känsla som tär




Fri vers av nattversioner VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-04-02 09:25



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En otroligt bra text om mörker och rum...
Dina ord väcker tankar som känns inuti...

2022-04-06

  Ingvar Loco Nordin VIP
Alltså... om du är verklig, är du jävligt bra! Först tänkte jag att du kunde vara någon som antagit en skepnad - men nu tror jag ändå på att du finns... och isåfall: Dina ordanhopningar är några av de bästa jag läst på den här sajten. Samtidigt blir jag orolig för den du är. Keep on keeping on, som en väldigt känd nobelpristagare sagt!
2022-04-04
  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP