Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö i april

Små flingor faller sakta
dröjande
vänder uppåt vid min fönsterruta

Våren kommer ju snart
så är det egentligen någon mening med
att snöa




Fri vers av stenhur VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-04 14:50



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Underbar. Rolig.
2022-04-05
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP