Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2018-10-22 - en repris från då.


Den som hittar dina läsglasögon ...

 

Jag vill vara där i stundens hetta
om 1 år eller 40 år

 

 
Den som hittar dina läsglasögon
Under soffdynan
Mellan den där klyftan

 

 

 

"Kors i taket!"

 

 


När jag dammsuger din förvirring
När du har lyckats förlägga...
nyheterna på bordet
den som håller reda på dig, din glömska
i vått och torrt
men inte behöver påminna dig
om en sak


 

 

 

att jag finns

 

 

Mitt framför näsan på dig

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-04 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP