Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men samlar gör jag fortfarande


Glaspampen

Samlare har alltid fascinerat.
Vi brukade mötas på Stippes
om nätterna i mitten av 90-talet.

Några av oss var utslagna, några
konstnärer, poeter, vinomsusade
- kanske ville ha lite lugn och ro.

Café Cosmopolitan om man orkade.
Nere vid Caroli. Malmö bar upp oss
på den tiden. Idag vet jag inte längre.






Fri vers (Fri form) av killedbycoffee
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-07 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee