Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
d. 8:e April, 1629.


Willem Teellinck


Andens beröring,
närvaron, ljuset, kraften,
stillheten, heligheten,
segern över synden
och slöheten.

Atmosfären, predikan
och bönerna i Middelburg
då himlen revs ned.
Vi ville aldrig lämna
kyrkorummet.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-07 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen