Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Urbana eremiter

Tillsammans spatserade vi rakt igenom stadens tumult längs de ödsliga asfaltsvägarna
Likt detektorer
frenetiskt sökandes efter uppmärksamhet
Som oaser av ensamhet
I neonets skimmer syntes ordet hikikomori
Vi hörde blåsten ömsint viska hikikomori hikikomori hikikomori
Vi strävade alla efter samma triviala mål
Att få vara själva ihop




Fri vers av Diktcent
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-10 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diktcent
Diktcent