Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Censurering

 

Även om det här är

Helt diktivt 

Så råder råder här ingen diktatur 

Över känsloinvånarna i min huvudstad 

Och mitt hjärtas metropol 

 

Ingen embargo, baby! 

Ingen embargo, honey! 

 

 - free of charge 

 

 

"I am not the censuring type"




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-04-13 12:36



Bookmark and Share


  BenGust VIP
I en diktatur finns det många slutna rum
men inget öppet helhetstänk.
Utifrån farande fåglar är ju så farliga
med sina idéer och sin världsliga rumsuppfattning. Folket kan ju börja
kräva frihet.

2022-04-14

    Sefarge VIP
Helt klart ingen Diktatur
I din hjärna! Bara rena
rama Diktar-tur?
;)

2022-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP