Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försiktiga steg

Med försiktiga steg
då tillvaron rasat
Känner mig rätt seg
har ur kläderna hasat
Morgon och bryggaren
fräser i blänket
Påskvecka nu, sen
skrider jag till verket
En annan slags poesi
måhända mer introvert
Tack för din tid -
Jag skickar ingen offert




Fri vers av killedbycoffee
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-11 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee