Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min enda Magdalena.


Maria Magdala


När Han tittade upp
stod bara hon där,
fortfarande stilla,
med ögon som säger
att hon nu förstår
vad evigt liv är.

-Du har inte alltid mig här i denna värld.

Hon sitter
vid Jesu fötter
och lyssnar
med en kanna nardusolja
som vilar
på hennes handflator
och medan världen
och dess folk
tuktar henne
är det hon
som förbereder Mästaren
för Hans kors.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-11 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen