Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnekelsens mysterium

-det handlar bara om tro
man kan inte veta

-vad säger du då om gräset
och om syrsan som spelar i det

-du tror
man kan inte veta

-jag ser och vet
du ser och är utan ursäkt




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-12 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP