Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Resan

Ett nödvändigt ont

Målet är målet




Fri vers av Kaptenlöjtnant
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-13 00:03



Bookmark and Share


  Nanna X
Intressant omvändning av Boye, hon skrev lu

nog finns det mål och mening med vår färd
men det är vägen som är mödan värd

(I rörelse)

Vem är mannen på bilden?
2022-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant