Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En olyckshändelse.


Första ögonkastet


ett så litet men mäktigt leende
ett så litet ögonblick av din uppenbarelse
mitt hjärta hoppade över ett slag.




Bunden vers (Haiku) av Koloristen
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-04-13 19:22



Bookmark and Share


  WyS VIP
Ett ögonblick i evigheten av närvaro.?

2022-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen