Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bön för Kristi kyrka.


Skärtorsdagen


O, världens Frälsare,
som i Getsemane
tog emot den bittra kalken
i underkastelse till Faderns vilja:
Se med barmhärtighet
på våra svaga och egensinniga liv
och beväpna oss
med sådan styrka och sådant mod
att vi utan rädsla och fördömelse
kan beträda pliktens utsedda väg,
och alltid följa
din kostsamma lydnads mönster;
för din ära, makt och härlighet,
som nu lever och regerar
med Fadern och den Helige Ande,
en Gud i evighet och evighet.




Bunden vers (Annat versmått) av Koloristen
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-14 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen