Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bidrar det till stabilitet eller utmanar det till krig


Vad kostar kalaset att få vara medlem i Nato

Rädslan förvillar och risk för impulsivitet!

Allt som händer just nu verkar vara styrning
genom rädsla och panik!

Rädsla för C19, klimatet, bränslebrist, elbrist, matbrist och krig!

Propagandan om farorna läses och ger näring för otrygghet!

Regeringscheferna reser kors och tvärs för att övertyga om riskerna
och de som följer sin plan gör sina steg mor makt och kontroll!

Vem ska betala Natomedlemskapet, försvarsmakten måste enligt stadgarna öka sitt försvar! Högre skatt och stora nedskärningar i våra samhällsresurser blir följden!

Den ena krisen avlöser den andra! Du kan se stegen genom att följa kriserna och se hur de räknat ut vad du ska offra för din räddning!

Tidernas största manipulation!

Du kommer att få fortsätta att sitta i hemarrest!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-14 11:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Usch för Putin!
2022-04-14
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP