Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möts i luckan mellan dag och natt

Vira in dig i en värmande filt
Tänd elden inom dig
Blicka djupt inåt
Andas in
Och ut

Känn hur mina armar
Omsluter din kropp
Skyddar ömt
Bevarar

Vila nu i nattens trygghet
I visshet och tro
Du är älskad
Min kära




Fri vers av Väsensskild
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-14 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild