Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppsan, ett tävlingsbidrag till!


Jante där inne


Du pratar om vapen mot vapen
Vafalls
Du vill inte vila när krig pågår
alls

Ditt hjärta är upprört på grund av
rubriker
De bländar som blixtar, de skränar och
skriker

Du vill slå tillbaka, du vill vara
med
Så vem är väl du att tala om
fred.



16/4 2022




Bunden vers (Rim) av Lena Söderkvist VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-16 11:25



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Bra skrivet om dubbelmoral.
2022-04-20

  Cikoria Blå VIP
Ett bra tävlingsbidrag! Jag tycker om rimmade dikter när rimmen är bra - som i den här.
2022-04-17

  Blomma-Stjärna VIP
Tonsäkert - Rimsäkert - Träffsäkert
2022-04-16

    ej medlem längre
Du skriver så bra på rim. Igen!
2022-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP