Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en gnista till


Explodera mig 2022

Ni gräver en grop
Ni fyller den med bränsle
Grenar, kol, fotogen
                                        Människor
Oljiga trasor
        Trassel/sudd
                        Liv

Ni slår an en gnista
                                Slår en till
                                En till
                                En till

En till (LANGA MER BRÄNSLE!)

                        Bara
                ännu en
                            gnista
                      till.

En gnista till.

Sedan skyller ni
                            explosionen
på dem som brinner.




Fri vers (Fri form) av morpheo
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-18 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morpheo
morpheo