Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirklar

Det här är generationen som tänker cirkulärt.
Maten, magen, jorden.
Jorden, foten, hjärtat.
Hjärtat, såret, minnet.
Minnet,
låt det vara.

Det finns inga cirklar att sluta.





Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-18 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.