Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Invasion med nedbrytning och sönderfall.


En aktuell text från nov 2015


Målningen ser idag ut som en profetia. Den lila fladdermusen flyger över havet och tuppen gal!


INVASION
Vi befinner oss mitt i ett vansinne.
Demokratin är hotad, rädslorna
sprider sig i hela västvärlden.

Murar och stängsel växer
upp både utom och inom.
Vi befinner oss i ett krig
som är svårt att få kontroll
på.

Flyktingströmmen är en avledande
manöver som håller på att få systemen
att falla ihop. Vi är ett lätt byte i en
försvagad ledning som tappat kontrollen.
Det gränslösa och öppnande Europa
är ett lätt byte.

Kärlek är också att sätta gränser och våga säga nej!

Naivitet är brist på mognad. "Makt och kontroll"
kommer ofta förklädd i oskuldsfullhet och välmening.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-20 10:20



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Fattar inte riktigt kopplingen till 2015.
Texten skapar ingångar till allehanda spekulationer och lösa anklagelser. Det är en farlig retorik, som påskyndar motsättningar och splittring i samhället.
Konkreta åtgärder mot upplevda missförhållanden efterlyses i stället för anarkistisk propaganda!
2022-04-25

    lydriket
"Vi är ett lätt byte i en
försvagad ledning som tappat kontrollen. " Det är en riktig analys av den svenska 8-klövern som nu är helt i händerna på utländska krafter.

Värdenihilisterna (Uppsalaskolan) i stat och kommuner kan flytta fram sina positioner först efter en fredstid som överstiger 2 standarddeviationer.

Nu gäller det att skydda sig mot Sverige. Hur gör man det bäst?
2022-04-25

  Kungskobran VIP
Den naiva dumheten har fått bestämma alltför länge, därför har vi som vi har det
2022-04-20

  Koloristen
Det där med "flyktingströmmar" är bara en ursäkt för att snabbare nå det ultimata målet att tränga undan de vita européerna på sin egen kontinent. Frimuraren Kalergi, en central figur för det som senare blev EU-tanken, skissade på detta redan för ca 100 år sedan.
2022-04-20

  KamomillKillen VIP
Jag fruktar grekerna, även när de kommer med gåvor.
Var det någon som sa
2022-04-20
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP