Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan blomster och lav

Var det sista du såg
i det leende du gav
hur dagen skulle bli
utan blomster och lav




Fri vers av killedbycoffee
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-22 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee