Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se upp med fettstapo!


Magert


flickor som svälter sig själva,
kontrollerar sina kolhydrater.

du vill känna dig älskad
men din personlighet bleknar
i din iver över att få likes.
så småningom är dina fans uttråkade.

samtidigt som man strävar efter mer
nöjer du dig med mindre.

du verkar inte älska dig själv,
när du kliver på vågen.
där går siffror upp och ned
tillsammans med din lycka.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-22 05:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR bantningshysterin!

2022-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen