Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Ärtan Ebba har nått sitt lystmätes gräns

 

 

inunder mina fingrar

min mening ska skapas

men mineras med floskler

politikerns dilemma

ett slags syntax error ... ??? 

 

vetabäst ... tydligen ... ?

eror, what? ... error

eror äro Inge Äror... ???

 


ärssh då! vet väl alla

dessa eror är error ...

allt når en ände till sist!

 

skillnad!!! ... ???

Spottloskeretorik

ett hinder!

 

spara åsikter över nätet

det är en megabegränsning

infernaliskt integritetskränkande

 

vipps tog nätet allas åsikter

käkade upp dem likt chips

"kripigt" eller "krispigt" ???

 

tvistarsönder värdegrunden

valbarheten blir stulen vipps! 

valet inte lika hett för folket mer

dem känner det är dags för skilsmässa


ebbande ut i upphetsande hets emot

allt som folket vänder sig emot per stort

inte väcka ont blod - men alla där förstod!!! 

 

spottloskeretoriken gör var människa besviken

den lockar sällan den allmänna publiken...

folk vill då odla värdesättande välgörande ärtor

som visserligen ger gaser och en å annan få

utav gasbildandet buksmärtor... 

dock Felix vinst på ärtan Ebba ebbat ut 

nu odlar alla godhet hemmavid tillslut


inget ont som inte har något gott med sig!
ärtor är sååååååå gooooooda och välgörande

men aldrig uttrycka de sig störande...

förutom en och annan fis tillhörande

men icke de svassar omkring förförande

hur kurvigt rundformade ärtor och magar än är

vilka endast flyktigt kan ge besvär

 

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2022-04-24 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP