Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För dig att tänka på.


Hatisk tystnad


Stram hymn
i tät dimma.
Sura tårar
rinner igenom
hatisk tystnad.

Detta bistra kismet.

En dyster allians
skär genom denna surluft:
En kamp om makten.

Skrovligt,
destruktivt,
inkräktande,
frätande.

Det asketiska motivet
bryter mot den hatiska
tystnaden.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-26 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen