Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dessa kärlekscykler


genomskinliga som nattgammal is

söta som en söndagsdessert

tårflöden i samlade dikter

tilltrasslade knullheta lakan

innan övergivenhetens

kalla ögonblick




Övriga genrer av paraplysky
Läst 157 gånger
Publicerad 2022-04-26 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paraplysky
paraplysky