Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu är det


ännu ett år sedan
när det värsta som kan hända
hände
hon räknar ner dagar
håller sin ångest
från tidig eftermiddag
inom ett alltid till brädden fyllt aventuringlas
därur dricker hon sin vingliga lättnad
ett något skadeskjutet
alltmer hoppsan
om ett sen, alldeles strax
går hon ner i marshavet
utan någon rädsla alls
le jour le plus long
tonerna till jupitersymfonin
kanske
för att göra en dramatisk tjusig sorti

men inte än
på länge
är hennes tanke








Fri vers (Fri form) av paraplysky
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-03-05 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paraplysky
paraplysky