Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obestämd singular


somnar hon

lugn

med fingrarna

i sitt våta sköte




Fri vers (Fri form) av paraplysky
Läst 127 gånger
Publicerad 2023-02-17 17:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underskön!
2023-03-05

  alicja lappalainen VIP
jag kan inte hålla mig för skratt.. Larz tycker inte om fingrarna i väta fiffi
2023-02-18

  Skatflickan VIP
Vackert
2023-02-17

    Askanden
aritmetiskt fulländat
matematiken var det inget fel på här
även om scenen förmodligen är ovanlig
2023-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Vidrigt.
2023-02-17
  > Nästa text
< Föregående

paraplysky
paraplysky