Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Djupt som gruvhålet.


Djupression


Väntar på hur pass
djupgående djupt
man är kapabel att komma
med livet i behåll.

Trodde att det var i dessa djup
som man fann visdomspärlor
gömda under sediment
som vid berörning
rör upp sinnets mekanik.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-28 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen