Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vakna av doften från


Kaprifol

Morgonen sänder ljusslingor
in genom fönstrets gamla glas
doft av kaprifolen smyger
sig in genom det halvöppna fönstret

En ny dag en ledig dag




Fri vers av Irene Backström
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-04-28 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström