Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ett spår

Här står jag ensam
med mina minnen,

som alla säger
bleknar med tiden

I atmosfären lämnas inga avtryck
Där är bara tomhet

Se på mig

vänd om
ta det på allvar

Det är
Allvar
Allvarligt
Allvarlighet

Ett tomrum

måste se det
måste besegra det
måste överleva det

Ensam med mina minnen

Ett tag till




Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-04-29 19:27



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Så sant, så sant. Och medan du skriver: "måste se det
måste besegra det
måste överleva det"
ger du oss andra de medel vi behöver för att stå ut - Tack!
2022-05-01

  Maria Sundelin VIP
Vi måste våga se och agera
2022-05-01
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP