Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


make a change

Kunde vi göra en förändring?
kunde vi utrota fattigdomen?
ja! om saker och ting var rättvist fördelade.




Fri vers av aicha
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-08-03 13:17



Bookmark and Share


  verkligen
vad gör du för att förändra?
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

aicha