Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku II 30/4


musik musik
jag måste ha missat Ekot
under bofinkens sång




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-04-30 16:49



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det finns inget viktigare än bofinken!
2022-05-05

    Lena Söderkvist VIP
Förstår dig, det gör alla som älskar våren.
2022-05-01

  TrollTörnTrappan VIP
När gamla goda tongångar får gå före de mest disharmoniska nyheter....
2022-05-01

  lodjuret/seglare VIP
Den främsta orsaken till att jag inte vågar kommentera den här texten, är att om jag gör det, kommer en av två saker nog hända.
2022-05-01

  Onomatoprofet VIP
Ekot ekar på play också ; )
2022-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP