Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårstädning i tanken.


Första Maj


kom ihåg att det finns
små röda djävlar på vinden.
de kommer att göra din själ blödig
om du bjuder in dem.




Bunden vers (Rim) av Koloristen
Läst 133 gånger
Publicerad 2022-05-01 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen