Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


En ton

Tonerna hittar sin plats
när varannan princip
tillämpas

 En önskan om att du vattnar själens jord
gräset och träden
den som hotar behöver din frid

En lång hals böjs under vattnet
letar mat, reser sig stolt
fri

 ©Eva Hedlund fd Langrath 2022




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-02 16:30



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Jag läser in medkänsla och solidaritet här, och en liten bön inflikad. En behaglig text som strålar lugn och harmoni .
2022-05-03

  Bibbi VIP
Bedårande beskrivning.
2022-05-03

  Anya VIP
Mycket vackert målar du med pennan. Bilden till träffande.
2022-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om livets musik och att vårda själen och naturen.
Fotot på svanen förmedlar lugn och harmoni.
2022-05-02

  Sparvögat VIP
Så fint du tecknar svanens stolta frihet…
2022-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP