Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Statistiken ljuger inte



Statistiken talar sitt
tydliga språk.
Den ljuger inte.
Jag har tänkt på dig
sjuttioelva gånger.




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-02 21:43



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Mycket roligt!
2022-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP