Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mood swing

 

 

Har du någonsin tittat
dig själv i spegeln
eller bara snurrat
utanför huvudet och känt:
“I don’t know her,
I don’t know that person”
Tänkt:
“Don’t talk to me,
please, not right now”


Well, vi är alla swingers
“Mood swingers”




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-03 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP