Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi isolerade dem som varit Bortom


Hitom har vi inte längre
ögon att se

Den lilla vackra, hon med Sorgen
sjöng varje tid som kunde varit
en morgon

om morgon hade funnits

Långt Bortom hade hon varit;

sjöng sina djupblå sånger
om hemmet på djupet

om vindar och hav
och det som inte längre finns

Vi isolerade dem som varit Bortom -
kanske ännu längre ut

- eller in

för att deras mörker rann
och gjorde rummet svart

De var inte längre människor;
de fanns inte längre
i världen -

och vi har inte längre ögon
som ser




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2022-05-03 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP