Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


@honkallarsigpoet är min insta - där finns bilder och texter


Du är mitt frikort

 

“Du är mitt frikort”


Bländarens iris, är redo för passionen
i ditt kroppsspråks metaforer.
Ett diamantbröllop i min famn. Så känns du,
på riktigt. Vad nu det här innebär,
att du har alla pixlar jag suktar efter
och att jag beundrar ditt skratt,
Zoomar in hur sexig du är med händerna
för ansiktet.


Jag vill ha dina gener
mot mina läppar
Ditt DNA i min saliv
(kyss mig)
Veta alla dina smultronställen
Vem du brås på?
Ditt pigment, din längd, dina former
Hur du var i trotsåldern?
Hur du såg ut i tonåren?
Vem du var och vem du är!
Fånga alla våra stunder med min
polaroidkamera.

 

Du är mitt frikort
“Klick klick”

Alltid i blixtfånget, en linslus med minnen
och att jag skulle vilja cykla med dig
längs Söder Mälarstrand
en vacker torsdag
Med ett molntäcke i bakgrunden
att jag vill ligga med dina drömmar
snooza i ditt hår
och äta bakispizza i sängen med dig


“Du är mitt frikort”
Alltid ett vackert ögonblick
med skönsång i själen.
För jag vill föreviga
alla moments med dig.
Blixtrande med min polaroidkamera.
Ge mitt hjärta
ett bländvitt leende.


“Säg cheese!”




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-05-04 17:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleksbrevet som poetik.
2022-05-09

  SatansSon VIP
vacker kärleksdikt
2022-05-05

  Hon kallar sig poet VIP
Tack för era fina, upplyftande kommentarer Peter och Nina :)
2022-05-04

  Peter Olausson VIP
Du skriver så det lyckobubblar i kroppen!
2022-05-04

  Nina Nightwish
Du levererar som vanligt. Underbar!
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP