Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kupar händerna

 

jag har blivit en trädkramare

varje tall skrovlig mot min kind

jag blundar och är sluten om


gläntan väntar mig


mossa, blåbärsris, kottar

en liten porlande bäck 


kupar händerna

kallt, friskt och gott vatten 

det är vad naturen bjuder


allting finns här just där jag är

suset i träden, solstrålar genom grenar

fåglarna sjunger sina symfonier


och jag bara är

en liten prick på jorden

i fred och frihet


precis som alla borde ha det



















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-05-05 13:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skön text där iallafall jag känner igen mej i känslan.
2022-07-29

    Sefarge VIP
För att citera denna skrivares
Skapelse berikande ord: "och
jag bara är en liten prick på
jorden" -som skall förvandlas
från kåda med min stelnade
längtan till en vacker bärsten?
;)


:

2022-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP