Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meditation vid Nääs


samlar tankarna
vassrör för vassrör
bygger doppingen

i gungning
under den gamla eken
min livssyn och jag

tankarna vilar
under vitsippstäcket
en vilsen myra




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-06 12:05



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Här anar jag verkligen hur fyrahundra vitsippor är fler än en myra....! Mao fastnar jag för sista stycket (trots kurs i fågelskådning) fast de gör sig fint ihop.
2022-05-09

  Annie b'larsson VIP
Så vackert! Verklig poesi. Plus att du får mig att sträcka på mig och längta ut till träden och vitsipporna. Tack!
2022-05-06

    Lena Söderkvist VIP
Helt ljuvligt meditativt.
2022-05-06

  lodjuret/seglare VIP
Ah, bokmärker trippeln, för god gensyn...
2022-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP