Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tårkalas - kom på mitt "tårkalas"

 

Mitt krossade
hjärta bjuder
in på tårkalas.
Det bjuds på
tilltugg och en
eller annan påtår.
Glöm inte att
O.S.A

mig

 

p.s
jag lovar vi ska alla
ligga och skrattaså att det gör ont i magen
Dresscode: Pyjamasparty
och ha fiskdamm
med massa komplimanger
och pepp-talk i gotti-gotti påsarna!

 

Kom inte prågligt klädda
Kom som ett mess
i kaosig frisyr
kelsjuka kläder
Kom som ni är ... sydda!


Vi kan lappa ihop varandra
Till ett skönt lapptäcka

En stilla undran bara:
Vad ger man någon som
är hjärtekrossad i present?

 

vad önskar sig hen liksom?

 

Kramar!




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-07 08:27



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vad ger man någon som
är hjärtekrossad i present?

Ett tankefrö.
2022-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP