Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Indoktrinering

Hur ska man kunna genomskåda vad som är sant/falskt!

Hur utsätts vi för påverkan som är manipulativ och skräms
till lydnad!

Klimat, pandemier, krig...

När man vill förändra trender, beteenden så handlar det om
att bryta mönster och lotsa in människor i nya omständigheter.

Inlärning av hur riskerna/rädslan minskar om man lyder den order
som basuneras ut!

Räddningen blir då att följa den mediala upplysningen där sk experter/politiker
berättar om hur du ska göra för att bidra/gå med på förändringen som
ska leda till trygghet!

Indoktrineringen är genomförd när tex människor börjar visa öppet
att de är stolta över att ha genomfört ordern och för den vidare till varje
person de möter! De som fortfarande är skeptiska till att agendan kan
vara ett sätt att få makt och kontroll utestängs och föraktas!

Detta pågår i vårt dagliga liv, har alltid funnits och kommer även i
framtiden användas som ett sätt att påverka oss till att ändra beteenden.

Rädslan och hoten för överlevnad är ett vapen som används av olika
anledningar!

Om det är GOTT eller ONT måste du själv genomskåda genom att förstå
de underliggande motiven!






Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-07 09:58



Bookmark and Share


    lydriket
I kriget i Ukraina stupar nu enbart ryska generaler och överstar, enligt svenska Pravda.
Det är ju helt enastående framgångsrikt och trovärdigt.

Och nu skall vi känna oss trygga med ett redan föråldrat Patriotluftvärn och vaga Natolöften i vårt försummade försvar mot nyutvecklade hypersoniska missiler mot vilka det i nuläget inte finns några medel.

Lillmakten spelar högt. Som vanligt.


2022-05-09

  Kungskobran VIP
Sie bemerken Absichten und werden sprachlos
Sade många om Hitler
2022-05-07
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP