Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flörtar du med mig eller?

 

Det finns en sak
en liten detalj där i iris
som blixtrar med ögonfransarna
 
Det är när passionen glöder
i orden
det är då som att kliva in i en värld
med stålmannens glasögon
Ett Narnia
och där vara en rymlig som
blir väldigt
frispråkig
 
Eller hur ser din poetiska 
skrivhörna ut uppmålad?
Är det Monet landskap
 eller som i Lejonkungen:
"Simba, that over there is 
the dark area, we never
go there!" 
Remember that Simba!"
 
Och när jag skriver vill
Jag inte alltid skriva för att bli omtyckt
Visst flörta lite ...
med metaforer och ditt svalg
Så att du gärna blir generad 
eller pirrig
 
Men jag vill skriva så som
Att jag "vågar bli dissad"
 
för om jag inte vågar blotta mig
i skrivandet
 
ja, då borde jag
I should kiss myself goodbye
 
 
Och som svar på rubriken
You damn right I do
 
 
 
/XOX
 
@honkallarsigpoet

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-07 14:44



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Loveit! :)
2022-05-07

  Den filosofiske poeten VIP
Skräm fram de inre demonerna :-)
2022-05-07

  Linil VIP
Jag gillade den hör texten, som utmanade mitt läsande, och fick mig tänka till vad jag läste.
2022-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP