Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrvaket

 

 

 

Har yrvaket vaknat till omvärldens misstänksamhet

och ryser vid anblicken av dess beslut

att låsa ett skruvstäd om allt

som förut var skönt.

 

Kan det vara lönt

att önska att allt överallt

fick nollställas, ställas till rätta akut

och tänka: "tänk om", om allt dränktes av anständighet?

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av OmE
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-08 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE